Start aanbesteding abri’s gemeente Haarlem

,

Vandaag, 10 maart 2010, is de vooraankondiging gedaan voor de aanbesteding van de abri’s en mupi’s in de gemeente Haarlem.
De huidige concessiehouder (JCDecaux) verzorgt de plaatsing, onderhoud, schadeherstel en beheer van 200 abri’s voor het openbaar busvervoer. Tevens verzorgt zij de plaatsing, onderhoud, schadeherstel en beheer van 60 reclamezuilen (vitrines). Eén zijde van deze vitrines is beschikbaar voor de gemeente. Op deze zijde worden aankondigingen van culturele evenementen, gemeentelijke informatie, etc. geplaatst. De concessiehouder betaalt een jaarlijkse geldelijke afdracht aan de gemeente. Als tegenprestatie heeft de concessiehouder het recht om reclame in de openbare ruimte te voeren middels het plaatsen van reclameposters in bushokjes en vitrines. Op 1 januari 2011 loopt de huidige concessie abri’s en vitrines van de gemeente Haarlem af.
Het doel van de gemeente is om een overeenkomst af te sluiten met een marktpartij welke in de gehele gemeente Haarlem abri’s plaatst op haltes van het openbaar busvervoer. De invulling van deze halteplaatsen dient bij te dragen aan een kwalitatief hoogstaande inrichting van de openbare ruimte. Dit uit zich in ieder geval in het te plaatsen straatmeubilair, door duurzaamheid, absolute veiligheid en hoogstaande ontwerpkwaliteit. Voorts door een wijze van beheren die gekenmerkt wordt door het kunnen garanderen van een constante beeldkwaliteit op een zeer verzorgd niveau. Eén zijde van de abri mag door de reclame-exploitant gebruikt worden om reclame van marktpartijen in te plaatsen achter een dubbelzijdige, glazen vitrine.
Tevens is het doel van de nieuwe overeenkomst om vrijstaande vitrines te laten plaatsen door een reclame exploitant. Deze vitrines hebben 2 zijden waar ruimte is om een poster in op te hangen. Eén zijde (A-zijde) is bestemd voor de reclame exploitant voor het plaatsen van een reclame uiting. De andere zijde (B-zijde) is voorbehouden voor de gemeente om aankondigingen van de gemeente, culturele evenementen, Haarlemse musea, etc. in te plaatsen. De locaties en aantallen van de vitrines worden bepaald door de gemeente.
Via: www.aanbestedingskalender.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *