Eco vervoersreclame

We beginnen nu toch wel een beetje genoeg te krijgen van die sneeuw 🙂
En laten we ons dus maar voorbereiden op een mooie lente en zomer. Op de fiets. Met reclame. Het bedrijf Velotaxi is er mee gestopt en is voortgezet in CityVelo.
Snel, schoon en goedkoop: Velotaxi is een ideaal vervoermiddel Voor gewone én zakelijke toeristen. Maar ook lokale passagiers blijven genieten van deze bijzondere vorm van vervoer. Tot tevredenheid van de adverteerders, want de Velotaxi is een prachtig outdoor reclamemedium .
Velotaxi Nederland is gestart in 2003 en is in 2009 gestopt met het zelf exploiteren van Fietstaxi’s. De fietstaxi’s rijden nog wel. In Rotterdam, Delft, Den Haag, Alkmaar, Houten, Zwolle, Amsterdam en Zandvoort worden de fietstaxi·s geëxploiteerd door nieuwe ondernemers. De thuisbasis van CityVelo is Den Haag en zij zijn het enige fietstaxibedrijf dat ook landelijk opereert.
De fietstaxi kan ook uitgerust worden met een ruimte achterop voor het uitdelen van proefproducten (van ijsjes tot sleutelhangers). Ook kunnen we een CityVelo voorzien van een digitaal informatiepaneel en daar reclames op laten zien van de winkels waar we langsrijden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *