Nieuws van Het Parool op schermen JCDecaux

,

Een samenwerking tussen een (lokale) krant en een buitenreclame exploitant ligt voor de hand, maar de samenwerking tussen JCDecaux en Het Parool in Amsterdam is weer een nieuwe stap in de toepassingen van digitale reclamevitrines.
Vanaf medio januari 2019 is het laatste nieuws van Het Parool live op digitale schermen door heel Amsterdam te lezen.
Via het Métropole netwerk (de digitale vrijstaande reclamevitrines) toont Het Parool voortaan tijdens elke ochtend- en avondspits het laatste nieuws. Het Parool zal vanaf nu elke ochtend- en avondspits de stad voorzien van de belangrijkste headlines. De content is dagelijks van 08:00 uur tot 11:00 uur en van 17:00 uur tot 20:00 uur te checken via het Métropole netwerk. Op basis van een zogenaamde “RSS-feed” zal het meest recente belangrijke nieuws zichtbaar zijn op deze digitale Mupi’s verspreid over de stad.
Het Parool voorziet voorbijgangers van zowel lokale als wereldwijde nieuwsflitsen. Een selectie aan onderwerpen zal in de spitsuren zichtbaar zijn. De schermen zijn altijd up-todate en brengt het nieuws van Parool.nl op een toegankelijke manier naar buiten.
De samenwerking draagt niet alleen bij aan de innovatieve ontwikkelingen binnen Het Parool en JCDecaux, maar is ook een nieuwe vorm van gemak voor de inwoners en bezoekers van Amsterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *