Kwaliteitsslag abri’s met duurzame LED verlichting

,

Brouwer & Partners heeft als eerste buitenreclame exploitant, reclamevitrines in abri’s van LED verlichting voorzien. Nog nooit heeft een reclamevitrine van 2 vierkante meter zo’n mooie en egale uitlichting verkregen. In Zutphen zijn de eerste 4 abri’s omgebouwd; recent heeft Brouwer & Partners de concessie verkregen in ‘s-Hertogenbosch waar alle abri’s met LED verlichting uitgerust zullen worden.

In Zutphen op het busstation, voor het NS station, zijn de eerste 4 reclamevitrines in abri’s omgebouwd. De TL armaturen en alle voorschakelapparatuur zijn uit de bestaande reclamevitrines verwijderd, waarna de vitrines van de nieuwste techniek zijn voorzien.
In een tijd waarin milieu hoog op de agenda van iedereen staat, past LED verlichting uitermate goed. Duurzaamheid ten top:
• Minder “lichtvervuiling”
• 70% energiebesparing (56,8 watt, i.p.v. 195 watt)
• 700% langere levensduur van de verlichting, namelijk 70.000 branduren t.o.v. 10.000 branduren van TL.
Maar zoals gezegd, naast de milieuvoordelen ook een kwaliteitverbetering van de afficheerkwaliteit, doordat de bekende “TL banen” die je normaal altijd in de reclamevitrines ziet (met name bij uitingen met erg veel lichte achtergrondkleuren) helemaal verdwenen zijn.
Doordat de uiting bijzonder egaal verlicht wordt komen alle details die de vormgever in de uiting verwerkt heeft helemaal tot hun recht. Dus niet alleen wordt de reclame uiting nog fraaier uitgelicht; ook de details komen beter tot uitdrukking en de leesbaarheid gaat met sprongen omhoog.
Algemeen Directeur, Alex Ermers: “Binnen ons bedrijf, zijn we altijd op zoek naar continue verbetering. In dat kader waren we dus ook op zoek naar oplossingen om de communicatiekracht van abri’s naar een nog hoger plan te tillen, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop moest staan. Onze partner voor levering en ontwikkeling van media en straatmeubilair Outdoor Furniture Nederland, is er uiteindelijk in geslaagd om een product te ontwikkelen dat voldoet aan al deze eisen, zodat we van een enorme kwaliteitsslag in de buitenreclamemarkt kunnen spreken.”
In Zutphen zijn dus de eerste reclamevitrines omgebouwd. De nieuwe concessiestad van Brouwer & Partners ’s-Hertogenbosch krijgt als eerste stad in Nederland alle abri’s met LED-verlichting.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *