Nieuwe mast: A4/Haarlemmermeer

Hillenaar introduceert een nieuwe Reclamemast langs de A4 Den Haag richting Amsterdam, ter hoogte van het brugrestaurant vlakbij Schiphol. De nieuwe mast ´Haarlemmermeer´ heeft twee reclamevakken van 12 x 9 meter, is van binnenuit verlicht en heeft een opvallend verlichte paal, waardoor de zichtbaarheid in de avond nog hoger is. Vlakbij heeft Hillenaar nog een opmerkelijk object staan, de vissenkom, maar dit reclameobject staat aan de andere zijde.

Deze nieuwe mast staat pal naast de 10-baans snelweg, waar in de spits niet harder wordt gereden dan 60 kilometer per uur. De contactkans met de reclameboodschap is hierdoor optimaal. ‘Wij zijn erg blij met opnieuw een uitbreiding in de Randstad. Onze nieuwste aanwinst staat op een toplocatie langs de A4, waar jaarlijks meer dan 100 miljoen mensen de mast passeren. Ideaal voor adverteerders,’ aldus Jeroen Hillenaar.
Met de uitbreiding van Reclamemast Haarlemmermeer heeft Hillenaar in totaal elf reclamemasten gerealiseerd in de Randstad. Voor plaatsing van deze megaobjecten selecteert Hillenaar uitsluitend toplocaties die qua bereik, design en locatie voor een hoge attentiewaarde zorgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *