Clear Channel Hillenaar versterkt haar positie in de abri markt

,

In de afgelopen maanden zijn er weer diverse concessies aanbesteed. Grote winnaar is Clear Channel Hillenaar. Dertien concessies komen van Exterion Media en één Abriconcessie is nieuw (provincie Flevoland).
Met ingang van 1 november 2015 exploiteert Clear Channel 212 nieuwe Abri’s in acht Twentse gemeenten. De 212 Abri’s werden gewonnen van Exterion Media. Het gaat om 424 vakken in de gemeenten Dinkelland, Haaksbergen, Hellendoorn, Hof van Twente, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.
Ook in de Bollenstreek verliest Exterion Media aan terrein. Clear Channel voegt met ingang van 2016 Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout toe aan haar netwerk. Noordwijk* en Zandvoort* volgen in 2017. Het gaat om totaal 125 Abri’s.
Verder heeft Clear Channel het Abricontract in de provincie Flevoland gewonnen. Hierdoor kan Clear Channel ook vlakken in de belangrijke gemeenten Almere en Lelystad toevoegen aan hun netwerk. In totaal gaat het om 26 Abri’s. Clear Channel exploiteert deze gemeenten met ingang van 1 januari 2016.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *