Kunst in abri’s gemeente Venlo

,

Clear Channel Hillenaar en Studio Luidspreker presenteren een grote outdoor kunstexpositie in Venlo. Van dinsdag 6 t/m zondag 18 oktober 2015 worden 91 kunstwerken tentoongesteld in de Abri’s van de buitenreclame-exploitant.
In augustus ging Studio Luidspreker in samenwerking met Clear Channel op zoek naar creatieve artiesten uit de regio Venlo, die hun werk wilden exposeren in Abri’s. Al snel stroomden de aanmeldingen binnen en de jury selecteerde 91 kunstwerken. Het doel van de expositie is het grote publiek en lokale ondernemers inspireren en verrassen met unieke Abri’s. Via de website www.venlo-exposed.nl kunnen geïnteresseerden alle kunstwerken bekijken en een route uitstippelen langs de interactieve panelen van Clear Channel. Iedere Abri krijgt tevens een NFC-link naar het kunstwerk op de website. Passanten die meer informatie willen, kunnen de tag aan de rechterkant van het paneel scannen of tappen.
Na de outdoor kunstexpositie worden de kunstwerken de laatste twee weken van oktober tentoongesteld in het Kunstencentrum Venlo. Een locatie waar alle werken in één ruimte gratis te bezichtigen zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *