Abri concessie Amstelveen gaat naar Exterion Media

,

Exterion Media heeft de aanbesteding van de gemeente Amstelveen gewonnen. Het contract tussen Exterion Media en de gemeente Amstelveen voor het beheer, onderhoud en de reclame-exploitatie van abri’s en europanels is getekend voor een periode van 10 jaar. De huidige concessiehouder is JCDecaux.
Exterion Media start april 2018 met de exploitatie van 155 abri’s en 48 europanels in de gemeente Amstelveen.
Met de toevoeging van deze concessie vult Exterion Media haar bestaande digitale portfolio in Amstelveen Stadshart (veel digitale schermen in het winkelcentrum) aan met traditionele objecten verspreid door Amstelveen.
Met ruim 80.000 inwoners is Amstelveen een belangrijke concessie. Door de gunstige ligging, goede bereikbaarheid en de uitstekende verbindingen met Amsterdam en Schiphol is Amstelveen een zeer aantrekkelijke gemeente met hoogwaardige voorzieningen zoals de Schouwburg, winkelcentrum Stadshart, het Cobra museum en het Amsterdamse Bos waar jaarlijks 6 miljoen bezoekers komen om te ontspannen, te sporten of een evenement te bezoeken. Met Schiphol op steenworp afstand wordt Amstelveen als gunstige vestigingsfactor gezien door KLM, KPMG en vele andere bedrijven. Dit trekt dagelijks duizenden werkzame personen naar Amstelveen.
Amstelveen staat bekend als een groene en leefbare gemeente. Behoud en versterking van dit imago is van belang voor de gemeente, waarbij duurzaamheid een van de belangrijkste aspecten is. Vanuit dit oogpunt worden er deels gereviseerde objecten geplaatst.
Eric Kip, Managing Director, Exterion Media meldt: “Wij zijn enorm trots op de toevoeging van Amstelveen aan ons concessieportfolio. Hiermee versterken we de performance voor onze adverteerders nóg meer. Na de lancering in april 2018 zullen we hier minimaal 10 jaar zichtbaar zijn met onze mooie objecten.”
bron: Nederlands MediaNieuws

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *