Triumph Shapewear: uiting verandert bij passage

, , ,

Digitale schermen met touchscreen zorgen ervoor dat ‘het jurkje verdwijnt en de Triumph Shapewear verschijnt’. Ondermodefabrikant Triumph zet vanaf 28 september exclusief bij CBS Outdoor een grootschalige en opvallende buitenreclamecampagne in. De campagne voor Triumph Shapewear laat zien dat figuurcorrigerende lingerie elegant en zelfs sexy kan zijn. De campagne is nog tot 11 oktober a.s. te zien.
Wat het effect is van het dragen van Triumph Shapewear wordt getoond op 1 digitaal touchscreen in Rotterdam en op 2 animatie schermen in Hilversum en Rotterdam. Bij aanraking van de touchscreen verdwijnt het jurkje en verschijnt de Triumph Shapewear.
Er worden 10 Lenticular panels ingezet in winkelgebieden in de buurt van verkooppunten van Triumph Shapewear, waarbij de uiting verandert als de voorbijganger passeert. Dit effect wordt ook bereikt op 10 roterende billboards. De billboards staan in grote steden als Amersfoort, Utrecht, Rotterdam en Breda, maar ook op Schiphol kan het publiek de billboarduiting niet missen.
De campagne wordt op een landelijk niveau ondersteund door inzet van ruim 200 Billboards en 3.350 abri’s op straat en stations.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *