Philip Brown nieuwe directeur CBS Outdoor

,

Vandaag heeft de huidige directeur van CBS Outdoor, Raimon Gort, bekendgemaakt dat hij met onmiddellijke ingang opgevolgd wordt door Philip Brown. Raimon Gort zal vanaf medio augustus 2009 als aandeelhouder en bestuurder toetreden tot HUB uitgevers.

In een brief aan relaties meldt Gort:
“Het zal je niet verbazen dat een dergelijk besluit niet zo maar genomen is, hier is uitvoerig over van gedachten gewisseld met de aandeelhouder van CBS Outdoor. Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet kan gaan, en keer ik terug naar het vakgebied waarin ik voor CBS Outdoor werkzaam was.
Hierbij kan ik ook direct melden dat CBS Outdoor vandaag Philip Brown op interim basis tot Algemeen Directeur heeft benoemd. Philip is wat men noemt een Outdoor veteraan. Hij is al 14 jaar werkzaam voor CBS Outdoor in meerdere functies. Op dit moment is Philip International Development Director, daarvoor is hij meerdere jaren actief geweest als Managing Director van CBS Outdoor Ierland. Hij kent als geen ander de buitenreclame wereld en zal ongetwijfeld deze omvangrijke kennis en ervaring gaan gebruiken om CBS Outdoor in Nederland verder op de kaart te zetten.
Ik kijk terug op een periode waarin ik een aantal moeilijke maar noodzakelijke beslissingen heb moeten nemen waaronder een herstructurering van het bedrijf, het veranderen van de cultuur en het optimaliseren van het bedrijf om meer kostenefficiënt en flexibel te kunnen werken. Door deze maatregelen is CBS Outdoor in staat om de uitdagingen van de huidige moeilijke markt te weerstaan.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *