LED-verlichting in abri’s Den Bosch

, ,

Twee nieuwtjes in een bericht: exploitant Brouwer & Partners heeft de tender gewonnen voor de abri concessie ’s-Hertogenbosch en als eerste stad in Nederland zullen de abri’s met de energiezuinigere LED verlichting uitgerust worden.

Na een tender (begeleid door NABB) heeft Brouwer & Partners het exclusieve reclamecontract met de gemeente ’s-Hertogenbosch gesloten voor het abriformaat. Dat betekent dat al in de laatste twee maanden van 2008, abri campagnes in deze hele gemeente via dit bedrijf geboekt kunnen worden. De gemeente en Brouwer & Partners hebben dit exclusieve alleenrecht voor de komende 10 jaar vastgelegd. De concessie was in handen van CBS Outdoor, welk bedrijf dus een belangrijke concessie in het zuiden van het land ziet verdwijnen.
De abri’s die Brouwer & Partners in deze stad gaat plaatsen zullen ook een belangrijke innovatie op abrigebied in zich hebben. In deze stad zullen namelijk als eerste in Nederland alle abri’s voorzien worden van reclamevitrines met LED verlichting. Deze duurzame verlichting is energiezuinig en biedt voor de adverteerders ook een bijzonder fraaie en egale uitlichting van de reclame-uiting. De bekende “ribbenkast” van de TL-armaturen zoals we die tot nu toe altijd gewend zijn, zal dan ook tot het verleden gaan horen in ‘s-Hertogenbosch.
Deze gemeente en hoofdstad van Noord-Brabant is een ontmoetingsstad bij uitstek. Met ruim 136.000 inwoners is zij de 18e gemeente van Nederland. Binnen de gemeente zijn maar liefst 97.000 arbeidsplaatsen, waarmee ‘s-Hertogenbosch in de top 3-steden van Nederland zit die de meeste arbeidsplaatsen bieden. ‘s-Hertogenbosch staat bekend om haar rijke historie en cultuur. Ze heeft uitstekende horecagelegenheden en de bevolking is erg gastvrij. Niet voor niets brengen jaarlijks ruim 5,5 miljoen bezoekers een kort of langer bezoek aan ‘s-Hertogenbosch. De stad ‘s-Hertogenbosch is dan ook de 5e toeristische bestemming van Nederland. Met veel economische activiteit in veel verschillende sectoren neemt ’s-Hertogenbosch een 2e plaats in Nederland in op de ranking van Economische toplocaties. Het gemiddelde opleidingsniveau is hoog. Ruim 31% van de bevolking heeft een HBO of Universitaire opleiding gevolgd.
Met deze uitbreiding erbij heeft Brouwer & Partners haar positie flink versterkt; het is de derde abri aanbieder in Nederland, abri’s in meer dan 160 gemeenten, met gezamenlijk ruim 4,5 miljoen inwoners.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *