LED-guerrilla

Zet een LED-scherm op het dak van een mooie auto en je hebt gegarandeerd publiciteit. Het Zoetermeerse bedrijf Presentation Partner heeft twee LED-producten ontwikkeld die hieraan voldoen: de LED Hummer en de LED Buddy. Niets nieuws onder zon naar onze mening, behalve dat een Hummer met reclame ons inziens zelfs voor een dubbele vervuiling zorgt: de Hummer is een van de meest vervuilende SUV’s en op digitale guerrilla zit natuurlijk ook niet iedereen te wachten.

De Led Hummer is een Hummer met boven op het dak twee LED-displays. De displays zijn uitermate geschikt voor weergave van videobeelden en graphics in vol daglicht. Dit alles maakt LED-techniek ideaal voor buitenreclame. De Led Hummer is er op gericht om de verkoop van het product te verhogen en daarnaast geschikt voor andere verkoop- of marketingdoeleinden. Hierbij valt te denken aan: concerten, wandelevenementen, wielerkoersen, marathons en vele andere festiviteiten.
De LED Buddy is een reclameoplossing met een eigen stroomvoorziening. De uitingen, beheer en instelling van het LED Display zijn op afstand draadloos aan te sturen.
ledbuddy550

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *