JCDecaux geeft Amsterdams straatmeubilair extra schoonmaakbeurt

Overgenomen van Reclameweek.nl
JCDecaux mobiliseert vrijdag 27 november ruim 80 eigen medewerkers uit het hele land om het Amsterdamse stadsmeubilair – waaronder abri’s, informatiezuilen en openbare toiletten – vlak voor de feestdagen een extra opfrisbeurt te geven. Het project is samen met Amsterdam Topstad opgezet. Waar JCDecaux dagelijks de door haar gefinancierde en beheerde publieke voorzieningen in Amsterdam onderhoudt met een vast team medewerkers, helpen vrijdag aanstaande collega’s uit vrijwel alle grote steden in Nederland een aanzienlijk deel van de in totaal 2500 objecten in de stad schoon te maken. De opfrisactie start vrijdag 27 november om 09.00 uur op het Museumplein ter hoogte van de plaats waar het logo ‘I AMSTERDAM’ opgesteld staat.

In totaal zal JCDecaux veel materieel inzetten, waaronder de eerste elektrische schoonmaakauto van het bedrijf. Deze speciale auto krijgt zijn primeur in Amsterdam en wordt al een dag eerder, op donderdag 26 november, gepresenteerd aan een internationaal persgezelschap dat de klimaatstraat van Amsterdam bezoekt. Wethouder Marijke Vos ontvangt deze groep eerder op de dag al op het stadhuis.
JCDecaux directeur René Witzel licht de speciale actie toe: ‘We hebben al jaren een hechte band met Amsterdam en we zijn trots op het werk dat we hier dag in dag uit al 20 jaar lang verrichten. Die trots willen we allereerst binnen ons bedrijf delen met al onze onderhoudsmedewerkers uit de 54 andere steden waar we actief zijn door hen mee te laten helpen. Verder hopen we samen met Amsterdam Topstad voor het grote publiek te onderstrepen hoe belangrijk permanent onderhoud van de openbare ruimte is voor een stad als Amsterdam. Onze eerste elektrische auto geeft daarbij nog eens aan dat dit ook steeds duurzamer kan.’
JCDecaux werkt al ruim 20 jaar nauw samen met de stad Amsterdam bij de stadsinrichting, het onderhoud en het beheer van openbare ruimtes, in het bijzonder abri’s, informatiezuilen, lantaarnpalen, afvalbakken, banken, kiosken en openbare toiletten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *