Feestspectacular voor Hunkemöller

,

Hunkemöller en JCDecaux brengen Amsterdam en Utrecht alvast in de stemming voor de naderende feestdagen. Om de nieuwe feestdagencollectie van de lingeriespeciaalzaak te ondersteunen, zijn zes Mupi’s® op bereiklocaties voorzien van sfeervolle LED-verlichting.

De sfeerverlichting is geplaatst op zes Mupi’s® in Amsterdam en Utrecht. De feestelijk verlichte Mupi’s® bieden Hunkemöller drie eyecatchers op toplocaties in dé shopstad van Nederland: voor de Bijenkorf (De Dam), het Concertgebouw (Van Baerlestraat) en het Marriot Hotel (Stadhouderskade). In Utrecht dompelen zij het Vredenburg, de Potterstraat (hoek Oudegracht) en Achter Clarenburg (de uitgang van Hoog Catharijne) onder in de kerstsfeer. JCDecaux biedt Hunkemöller op deze manier zichtbaarheid op locaties waar de doelgroep van deze chique lingeriespeciaalzaak en masse komt.
Feestelijke verpakking
Het is de eerste keer dat JCDecaux een dergelijke vorm van kerstverlichting toe kan passen als Spectaculars op haar op objecten in fiets- en wandelgebieden. Dit kan dankzij de doorontwikkeling van LED-verlichting. Deze werkt namelijk op laagspanning (12 volt), waardoor de op de Mupi® geplaatste lampjes te allen tijde veilig zijn. De LED-verlichting is dermate krachtig, dat zij ook overdag een sterke toegevoegde waarde heeft voor de affiches van Hunkemöller. Zowel overdag als wanneer het donker is heeft de decoratieve sfeerverlichting de uitstraling van een extra feestelijke verpakking. Daarnaast speelt deze Spectacular in op de uitingen van Hunkemöller, die het beeld van een fraai cadeautje oproepen.
De kerst van de verleiding
Hunkemöller roept met haar blikvangende uitingen en haar collectie de feestdagen van 2009 uit tot de kerst van de fantasie en de verleiding. Geïnspireerd op de sprankelende kleuren van deze kerst (fel rood, electric blue en glittergoud) biedt de collectie van Hunkemöller consumenten de kans net zo te stralen als deze SfeerMupi’s®.
Decoratie is een belangrijk thema in de nieuwe collectie van Hunkemöller. Strikken, glanzende details, strass steentjes, kralen en pailletten decoreren lingerie en nachtkleding die gemaakt zijn van luxueuze materialen.
De zes Spectaculars maken deel uit van een landelijke Abribuscampagne bij JCDecaux. De Spectaculars zijn mogelijk gemaakt door Hunkemöller, JCDecaux Innovate en mediabureau Initiative.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *