Interbest start met exploitatie van 7e digitale reclamemast

,

interbesta12
 
Met de oplevering van het 100m² digitale scherm tussen Den Haag en Utrecht langs de A12, breidt Interbest haar digitale Randstad netwerk uit naar 7 locaties. Hiermee wordt al het verkeer (‘volgens Interbest’) tussen- en naar de grote steden in de Randstad bereikt (bron: Tom Tom).
Interbest is al in 2012 begonnen haar toplocaties te digitaliseren. Door een zeer hoge pixeldichtheid (P16) en het gebruik van SMD Led, hebben de schermen een hoge scherpte en helderheid. Met lichtsensoren wordt iedere moment van de dag de helderheid (lees lichtsterkte) van de digitale schermen aangepast. Interbest meldt dat op korte termijn het aantal digitale schermen zelfs uitgebreid wordt naar 10. Andere exploitanten (zoals OOHA en Clear Channel) hebben ook stappen gezet in de digitalisatie, maar Interbest neemt duidelijk het voortouw. Dit zijn echter wel tekens dat het adverterend bedrijfsleven deze nieuwe reclamemogelijkheden waardeert.
Het digitale Randstad netwerk realiseert 10,2 miljoen contacten per 2 weken (bron: NDW, Nationale Databank Wegverkeersgegevens) en bestaat uit de volgende locaties:

  • Zoetermeer Zevenhuizen A12 – Schiphol A4
  • Utrecht Knooppunt Lunetten A12/A27 – Amsterdam Ring A10
  • Rotterdam Van Brienenoordbrug A16 – Delft TU A13
  • Amersfoort Knooppunt Hoevelaken A1/A28
  • Schiphol A4
  • Amsterdam Ring A10
  • Delft TU A13

Meindert van den Heuvel, directeur meldt in het persbericht: ‘Digitale schermen bieden een waanzinnige flexibiliteit. In vorm, inhoud en timing. Adverteerders kunnen zelf 24/7 hun content via hun mobiel (of ieder ander scherm) in 3 klikken aanpassen. We hebben advertenties gehad die alleen boven de 20°C te zien waren, of alleen tussen 12-14u, online campagnes die ´live´ werden uitvergroot, koppelingen met facebook en andere externe data. Kortom, het is een manier om slimmer en spraakmakender voor een groot publiek te adverteren.’
Zie hierna een overzicht van alle 7 digitale reclamemasten van Interbest.

interbestdigitaal

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *