Zombies in een abri (promo voor The Walking Dead)

,

walkingdead
 
Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van de spannende dramaserie The Walking Dead. De eerste uitzending was maandag 13 oktober te zien op televisiezender FOX. Als startsein van het nieuwe seizoen heeft FOX in samenwerking met JCDecaux, wereldwijd marktleider op het gebied van buitenreclame, en reclamebureau Being There een angstaanjagende Special opgezet.
Het was voor OV-reizigers in Utrecht oppassen geblazen de afgelopen dagen: levende doden uit de tv-serie The Walking Dead probeerden te ontsnappen uit kooien in een Abri van JCDecaux. JCDecaux toverde een Abri, halte Neude, in de Potterstraat in het centrum van Utrecht om tot een gevangenis voor levende doden. Op zaterdag 11 en maandag 13 oktober zaten in deze kooien zogenoemde Walkers opgesloten. De levende doden probeerden continu te ontsnappen om Nederland te veroveren.
Een klok op de Abri telde af naar het tijdstip waarop de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zou beginnen: 22:00 uur. Hoe meer dat tijdstip naderde, des te onrustiger de Walkers werden. En dat merkten de voorbijgangers…  Sommigen schrokken zich een hoedje van de grijpende armen van de Walkers. Anderen namen ruimschoots de tijd om selfies met hen te maken.
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *