Hillenaar wint abri concessie Sittard-Geleen

,

Hillenaar Outdoor Advertising heeft de concessie Sittard-Geleen gewonnen. De buitenreclame-exploitant is vanaf 1 december 2009 de aanbieder van 220 vakken op het abri formaat. Het betreft reclameobjecten die in het verleden door CBS en JCDecaux werden aangeboden. ‘Het is natuurlijk geweldig om ons netwerk in de provincie Limburg te zien blijven groeien waardoor onze positie in de Abri markt verder wordt verstevigd’, aldus directeur Jeroen Hillenaar.

Hillenaar maakt hierbij gebruik van de EvoShel (zie foto), een modern Abri die het straatbeeld verfraait. Het bedrijf biedt in Limburg al Abri formaten aan in en rondom onder meer Maastricht, Parkstad Limburg, Venlo en Roermond en bereikt met deze toevoeging van Sittard-Geleen circa 87,5% van alle Limburgers.
De gemeente Sittard-Geleen is in 2001 ontstaan en is samengevoegd uit de voormalige steden Sittard, Geleen en Born. De gemeente telt circa 95.500 inwoners en is qua inwoneraantal de tweede gemeente van Limburg. Vanaf 1 december worden de objecten in Sittard en Born vervangen en vanaf 1 april 2010 de objecten in Geleen.
De aanbesteding is begeleid door NABB.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *