Hillenaar heeft Drenthe nu helemaal exclusief

,

Hillenaar Outdoor Advertising heeft de concessie Assen gewonnen. De buitenreclame-exploitant is vanaf 1 januari 2010 de aanbieder van 263 vakken op het abri (2m2) formaat in de hoofdstad van Drenthe. ‘Sinds 2008 heeft Hillenaar de Abri concessie in de provincie Drenthe. Alleen Assen ontbrak nog. Met de toevoeging van deze stad bieden wij nu als enige exploitant in Nederland een provincie volledig exclusief aan’, aldus directeur Jeroen Hillenaar.
De aanbesteding werd georganiseerd door de gemeente Assen. Het betreft reclameobjecten die in het verleden door CBS werden aangeboden met daarnaast nog een uitbreiding van 18 nieuwe locaties. Hillenaar biedt in Drenthe al Abri formaten aan in en rondom onder meer Emmen, Hoogeveen en Meppel en is met de toevoeging van Assen de exclusieve aanbieder van de hele provincie Drenthe.
De gemeente Assen maakt gebruik van de EvoShel, een modern Abri model dat het straatbeeld verfraait. Assen heeft hiervoor gekozen om zo een uniek beeld als hoofdstad te schetsen. Assen heeft ca. 65.000 inwoners en is de snelst groeiende stad van noordelijk Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *