Abri’s in gemeente Wijdemeren

,

De Gemeente Wijdemeren (onder meer Loosdrecht, Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst den Berg) heeft op 6 januari een contract met Brouwer & Partners afgesloten voor reclame-uitingen op 2m²-formaat. Onder het contract vallen de posters in de bushokjes (abri’s) en europanelen. Op dit moment zijn in de gemeente Wijdemeren al 19 abri’s voorzien van reclame. Met het afsluiten van het contract breidt dit aantal uit tot 23 stuks. Op drie locaties in de gemeente komen dubbelzijdige europanelen te staan. Voor deze panelen zoekt men nog naar geschikte locaties.
Links op de foto: wethouder G.H. Abrahamse van de gemeente Wijdemeren en rechts de heer A.L.J. Ermers, directeur van media-exploitant Brouwer&Partners.

Andere reclamevormen
Het contract voor reclame-uitingen op 2m²-formaat is het eerste contract dat wordt afgesloten. Komend jaar zal de gemeente ook contracten afsluiten voor aankondigingsborden, lichtmastreclame en reclamevitrines. Dit levert naast inkomsten voor de gemeentekas ook meer promotionele mogelijkheden voor ondernemers op.
Alle buitenreclame aanbestedingen in de gemeente Wijdemeren worden door NABB georganiseerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *