gratis wifi hotspots op abri’s van CBS Outdoor

,

lg-550
     in de periode 4 t/m 11 juni, in 30 abri’s
Het idee om abri’s te gebruiken als hotspot is niet nieuw, maar ook geen dagelijkse praktijk. Daarom is het wel bijzonder dat CBS Outdoor 30 abri’s op stationspleinen en in het centrum van grote steden gaat voorzien van gratis wifi hotspots. Maar wel slechts gedurende een week.

Ter introductie van de Optimus LIIsmartphones van LG en naar een idee van mediabureau Mindshare, OOH-specialist Kinetic, reclamebureau Superheroes en CBS Outdoor, zijn de gratis wifi hotspots in 30 abri’s ingebouwd. Hiermee wordt voor het eerst in Nederland gratis wifi aangeboden via abri’s. Een speciale app downloaden is niet nodig.
 Door in de buurt van de abri te gaan staan kan men via de smartphone inloggen op het wifi netwerk van LG. Men krijgt de introductiecampagne van de LG Optimus L SeriesII te zien, waarna vervolgens gebruik gemaakt kan worden van het wifi netwerk. De 30 gratis wifi hotspots zijn onderdeel van een grote landelijke LG campagne bij CBS Outdoor en is te zien op NS spreads, NS abri’s en abri’s op straat.
“We laten als CBS Outdoor al langere tijd zien dat we marktleider zijn met nieuwe innovatie en interactieve oplossingen in combinatie met buitenreclame. Met dit wifi project hebben we weer een grote stap gezet om het verschil te maken voor onze klanten en hen nog meer interactieve mogelijkheden te bieden om het contact te leggen met hun consument. We zijn LG dankbaar dat we dit idee vorm hebben kunnen geven en we hebben er vertrouwen in dat dit veel navolging krijgt”, aldus Guy Grimmelt, Marketing & Business Development Director van CBS Outdoor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *