Doetinchem: abri’s naar Brouwer & Partners

,

Achterhoek, Graafschap en Liemers met 480.000 inwoners nu alleen en exclusief bij Brouwer & Partners. Onlangs is de abri concessie van de hele gemeente Doetinchem aanbesteed door het Nationaal Adviesbureau Buitenreclame, dat voor deze aanbesteding door de gemeente Doetinchem werd ingehuurd.
In Doetinchem was Brouwer & Partners al de hoofd concessiehouder, omdat ze er de meeste abri’s in onderhoud en exploitatie had, maar ook CBS Outdoor stond in deze gemeente met abri vlakken. Uiteindelijk heeft Brouwer & Partners met de winst van deze aanbesteding (waar ook Hillenaar aan mee deed) de stad exclusief gekregen. “Erg belangrijk voor ons, omdat we daarmee als enige partij in de hele achterhoek, Graafschap en de Liemers als streek met straat abri’s aan kunnen bieden! Deze streek omvat 15 gemeenten met 480.000 inwoners en is als streek qua inwoners en aantal gemeenten vergelijkbaar met bijvoorbeeld de hele provincie Drenthe” aldus Alex Ermers.
Doetinchem is één van de snelst groeiende gemeenten in Nederland, heeft 56.000 inwoners maar een enorme regiofunctie voor zo’n 200.000 inwoners.
De 15 gemeenten die de regio Achterhoek en Liemers vormen zijn: Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Rijnwaarden, Westervoort, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen.
Maar mede dankzij het vele toerisme in deze streek is het bereik met buitenreclame natuurlijk veel groter dan alleen de 480.000 inwoners.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *