Digitale schermen in centrum Veenendaal

,

Zeer recent zijn in het centrum van Veenendaal een tweetal (dubbelzijdige) 65-inch outdoorschermen geplaatst. Hiermee is volgens ons Veenendaal de eerste gemeente waar in het centrum digitale schermen ten behoeve van commerciële uitingen geplaatst zijn. Het centrum van Veenendaal wordt behoorlijk onderhanden genomen, met als doel om er een van de beste winkelcentra van Nederland van te maken. Een private investor heeft de investering van de digitale schermen voor zijn rekening genomen. De reclame-exploitatie geschiedt door het bedrijf Ton Keuken mediaservice. Naast reclame wordt ook algemene informatie van de gemeente Veenendaal weergegeven, buienradar en indien nodig amber alerts.
De digitale schermen zijn van Sloveens fabrikaat (Infinitus), met als merknaam digital City info point. De schermen zijn in Nederland geïnstalleerd door Hecla Professional.
In Eindhoven loopt op dit moment ook een project om digitale schermen in het centrum te gaan plaatsen, dit project is echter nog niet gerealiseerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *