Clear Channel: uitbreiding in Limburg en Noord-Holland

,

CCH-uitgeest-550
Met de toevoeging van de gemeente Brunssum is Clear Channel nu in alle gemeenten in de provincie Limburg aanwezig. Clear Channel biedt met ingang van half juli 40 Abri vakken exclusief aan in de 29.199 inwoners tellende gemeente Brunssum. De concessie is overgenomen van JCDecaux.
In Noord-Holland breidt Clear Channel Hillenaar uit met maar liefst vier nieuwe en tevens exclusieve gemeenten. In de gemeente Oostzaan in Noord-Holland werd voorheen nog geen buitenreclame geëxploiteerd. Met het plaatsen van nieuwe Abri panelen worden 6 reclamevakken gerealiseerd. Oostzaan behoort exclusief tot het aanbod van Clear Channel en telt 9.097 inwoners.
Per 1 juli biedt Clear Channel bovendien 14 vakken in de gemeente Texel exclusief aan. Texel telt 13.668 inwoners en verwelkomt jaarlijks maar liefst 800.000 toeristen. In het hoogseizoen verblijven er dagelijks meer toeristen dan inwoners tegelijk op Texel, namelijk zo’n 60.000. De concessie is een samenwerking met Texelse media.
De concessie Uitgeest is overgenomen van CBS Outdoor en zorgt voor de exploitatie van 6 Abri vakken. De gemeente in Noord-Holland telt 12.897 inwoners en wordt daarnaast veelvuldig bezocht door toeristen, watersporters, dagrecreanten en natuurliefhebbers.
Wormerland is een gemeente in de Zaanstreek met 15.781 inwoners. Clear Channel plaatst nieuwe objecten met in totaal 6 Abri vakken. Voorheen waren er geen buitenreclame mogelijkheden aanwezig in deze gemeente.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *