Clear Channel Hillenaar wint aanbestedingen Venlo en Heerlen

,

Clear Channel Hillenaar is vanaf 1 januari 2013 exclusief aanbieder van Abri formaten in de gemeente Venlo. Ook heeft Clear Channel Hillenaar de openbare aanbesteding van Abri formaten in de gemeente Heerlen behouden. Hierdoor is Clear Channel Hillenaar ook exclusief aanbieder in gemeente Heerlen.
Clear Channel Hillenaar is met haar Abri formaten goed vertegenwoordigd in de gemeente Venlo. Na eerder de Infopanelen van JCDecaux overgenomen te hebben, neemt Clear Channel vanaf 1 januari 2013 de exploitatie van Abri’s van CBS Outdoor over. Door deze overname is Clear Channel vanaf 2013 exclusief aanbieder van Abri formaten in deze gemeente. Vanaf 1 januari 2013 exploiteert Clear Channel 380 vakken in de gemeente Venlo.
In september is bekend geworden dat Clear Channel Hillenaar de aanbesteding voor Abri formaten in de gemeente Heerlen heeft gewonnen. Clear Channel is al aanbieder in deze gemeente en heeft deze concessie weten te behouden. Door de gewonnen aanbesteding is Clear Channel exclusief aanbieder van Abri formaten in gemeente Heerlen gebleven. Het gaat in totaal om 300 vakken in deze gemeente.
Directeur Jeroen Hillenaar is trots op deze ontwikkelingen: “De gemeenten Venlo en Heerlen maken een belangrijk deel uit van ons netwerk en zorgen ervoor dat het bereik in de provincie Limburg nog beter is. Ik ben erg blij met de positieve ontwikkelingen en uitbreidingen die het bedrijf doormaakt”.
Gemeente Venlo – Provincie Limburg
De gemeente Venlo bestaat uit zes aan de rivier de Maas gelegen stadsdelen: Belfeld, Blerick, Tegelen, Venlo, Arcen en Velden. Met circa 100.000 inwoners is deze gemeente het kloppend hart van de regio Noord-Limburg.
Gemeente Heerlen – Provincie Limburg
De gemeente Heerlen is met circa 89.000 inwoners de op vier na grootste gemeente van Limburg. Deze eigentijdse gemeente heeft een rijk en welvarend verleden en staat open voor voor ontwikkeling en creativiteit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *