Weer een nieuw groot LED-scherm in Eindhoven

Ngage Media plaatst LED-scherm op busplein Station Eindhoven
Op het busplein van Station Eindhoven trekt een groot LED scherm de aandacht. Het scherm van 52m2  is opgebouwd uit bijna 1,5 miljoen LEDs. Dankzij de hoogte, de grootte en de scherpte van het scherm, is het scherm te bewonderen vanaf het gehele busplein.
Op het scherm wordt op de omgeving afgestemde content afgewisseld met commercials van nationale adverteerders. Door het toevoegen van aantrekkelijke content op digitale schermen wil Ngage Media passanten nóg meer betrekken en zorgen voor een positieve ervaring.
Station Eindhoven is het belangrijkste treinstation van Eindhoven. Het station ligt namelijk op een knooppunt van drie trajecten: Venlo – Eindhoven, Breda / ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven, Eindhoven – Weert. Dat Station Eindhoven een high traffic locatie is, blijkt duidelijk uit de bezoekerstaantallen. Gemiddeld zullen er op wekelijkse basis 340.000 mensen in staat zijn het scherm te zien.
Eindhoven wordt langzamerhand de nummer-1 stad in Nederland ten aanzien van digitale buitenreclame: grote LED-schermen  en de CityBeacons (zie andere berichten van NABB hierover).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *