vanPuffelen neemt G&D Promotions over

Per 1 januari 2008 neemt buitenreclame exploitant vanPuffelen uit Rotterdam een 100% belang in collega concurrent G&D Promotions. Hiermee heeft vanPuffelen een sterke basis gecreëerd voor haar (naar eigen zeggen) ambiteuze plannen in de toekomst.
Door de aquisitie van G&D Promotions beschikt vanPuffelen over ruim 5000 vaste objecten in meer dan 30 steden, zoals o.a. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en is daarmee marktleider in het segment A0-affichering voor Cultuur, Theater, Evenementen, Uitgaan en Commerciële adverteerders.
We hebben een duidelijke strategie voor ogen, aldus Bernard Ruys, algemeen directeur van vanPuffelen. Met de overname van G&D Promotions, een gedegen bedrijf met een uitstekende stedenportfolio en competente medewerkers, kunnen we weer nieuwe stappen gaan ondernemen.

Per 1 januari 2008 zullen Bernard Ruys en Frank Hardenberg de directievoering van G&D Promotions overnemen.
De huidige directeur/aandeelhouders, Guido en Danny Hofman, die het bedrijf in 1991 oprichtten, treden per 1 januari 2008 af als directie van G&D Promotions. Per diezelfde datum treden zij toe tot de directie van openbaar vervoerreclame exploitant OVMedia BV, waar zij ook al een 60% belang in hadden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *