The Operations Company: beheer en onderhoud van straatmeubilair

,

CPA was een van de belangrijkste ondernemingen in Nederland die beheer en onderhoud van straatmeubilair aanbood. Op 15 september is dit bedrijf echter failliet verklaard, maar een groot deel van de activiteiten worden doorgestart door de nieuw opgerichte onderneming The Operations Company.

The Operations Company is een joint venture tussen Global Media & Entertainment en Centercom. The Operations Company zal wekelijks ruim 20.000 posters voor Global en Centercom door heel Nederland uithangen en zal tevens het beheer en onderhoud van het Global straatmeubilair verzorgen.

Met deze doorstart bundelen deze grote mediabedrijven hun krachten waarmee ze direct een nieuwe solide financiële basis creëren die de adverteerders de garantie geeft dat alle campagnes ook in de toekomst perfect op straat getoond zullen worden. Ook blijft het beheer en onderhoud van het straatmeubilair in goede handen.

Eric Kip, Managing Director Global: “Het was even spannend met het faillissement, maar gelukkig heeft iedereen zich gedurende deze onzekere periode maximaal ingezet om de dienstverlening vlekkeloos te laten verlopen. Vanaf 2 oktober zal de dienstverlening naadloos overvloeien in The Operations Company”

Olivier Slot, mede eigenaar Centercom: “De nieuwe joint venture zal op korte termijn ook een aantal andere opdrachtgevers verwelkomen die actief zijn binnen de buitenreclame. Hiermee bouwen we direct verder op het stevige fundament dat Centercom en Global met hun activiteiten aan The Operations Company geven”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *