Start aanbesteding abri’s gemeenten Haarlemmermeer en Aalsmeer

,

De gemeenten Haarlemmermeer en Aalsmeer zijn gezamenlijk gestart met de aanbesteding van de abri’s.
Het doel van de offerteaanvraag is te komen tot een concessieovereenkomst tussen beide gemeenten en de opdrachtnemer voor:
Haarlemmermeer: 196 abri’s met bijpassende afvalbak
Aalsmeer: 28 abri’s met bijpassende afvalbak en 11 tweezijdige 2m²-informatiepanelen en een 3-zijdig 2m²-informatiepaneel.
Een deel van de abri’s dient halverwege de looptijd van het contract aangepast te worden aan de stijlkenmerken van het MRAnet. De provincie Noord-Holland, de provincie Flevoland en de Stadsregio Amsterdam zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een hoogwaardig openbaar busvervoernetwerk (onder de voorlopige naam “MRAnet”). De provincie heeft in het kader hiervan voor de specifieke halteplaatsen waar de toekomstige bussen zullen stoppen een specifieke abri laten ontwerpen. De bedoeling is dat alle verbindingen binnen het MRAnet herkenbaar zijn. Hiervoor is een productformule in de maak. Daarin wordt een eenduidige huisstijl afgesproken. Deze huisstijl wordt toegepast op: Vervoersmiddelen, Halten, Dynamische Reizigers InformatieSystemen (DRIS).
De gemeenten willen op een transparante, objectieve en niet discriminerende wijze een concessieovereenkomst aangaan voor een periode van 10 jaar te weten van 1 januari 2011 tot en met 31 december 2020. De aanbesteding wordt door NABB begeleid. De aanbesteding is op 30 juni 2010 gepubliceerd op www.aanbestedingskalender.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *