Sauerbreij op LED-schermen

Producent van voedingssupplementen Plantina feliciteert snowboardster Nicolien Sauerbreij met haar gouden medaille op de parallelslalom in Vancouver. Hoewel Nederland niet bepaald bekend staat als wintersportland, ging de hoofdprijs in het snowboarden in 2010 toch echt naar een Amsterdamse. Om Nicolien welkom te heten, heeft Plantina vanaf 2 maart 2010 een groot aantal Ledschermen in Nederland ingeschakeld van NarComm Media (Amsterdam (Rembrandtplein), Rotterdam (Hoogstraat en Lijnbaan), Eindhoven (De Markt), Utrecht (Hoog Catharijne), Nieuwegein (OK Tankstation A27) en Nijmegen (Stationsplein).

Plantina zag al langer de potentie van Nicolien Sauerbreij en Nicolien Sauerbreij zag de meerwaarde van de voedingssupplementen van Plantina. Deze samenwerking betaalde zich snel uit in prestaties. Zo won Nicolien Sauerbreij in seizoen 2007/2008 het eindklassement van de wereldbeker parallelslalom en de wereldbeker algemeen. Nicolien Sauerbreij: “Omdat ik bij trainingen en wedstrijden veel energie verbruik, heb ik veel behoefte aan nieuwe energie en andere bouwstoffen voor het lichaam, zoals vitaminen, mineralen en eiwitten. Naast ‘normale’ voeding gebruik ik dagelijks de Plantina Multi, Plantina Vitamine C en Plantina Trimare visolie. Kortom: de basissuppletie. Verder neem ik Plantina Algreen, dit is een algenproduct, en Ribose van Plantina.”
Nicolien Sauerbreij heeft de indruk dat vooral Plantina Ribose het herstel bevordert. “Ik heb het idee dat ik daardoor minder snel spierpijn heb en sneller en fitter een volgende training kan doen.” Over de invloed van suppletie op haar sportieve prestaties, is ze helder: “Ik heb ook gefunctioneerd zonder supplementen. Maar in topsport gaat het om honderdsten van seconden. Alles dat bepalend is voor hoe je in je vel zit, draagt bij aan een goede prestatie.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *