PvdD maakt grootste advertentie ter wereld

De Partij voor de Dieren (PvdD) claimt dat het de grootste advertentie ter wereld geplaatst heeft. De partij van lijsttrekker Marianne Thieme heeft begin april een gigantische reclameboodschap ingezaaid op een graanveld nabij Schiphol, in de buurt van de Kaagbaan. Daardoor is vanuit de lucht in het veld nu de boodschap ‘Stem nu Partij voor de Dieren’ te lezen.
Dat heeft een woordvoerster van het campagneteam van de PvdD zondag gemeld. De partij heeft de advertentie van 35.000 vierkante meter deze week aangemeld bij het Guinness Book of Records. Voor zover de partij weet, staat het record momenteel op een commerciële advertentie van 20.000 vierkante meter die nabij luchthavens in Londen en Dubai was vervaardigd. De partij beklemtoont dat de advertentie puur plantaardig en honderd procent recyclebaar is. Het partijbureau heeft de afgelopen dagen al diverse reacties gehad van piloten en reizigers die de megaboodschap opmerkten toen ze richting Schiphol vlogen. De reacties waren allemaal positief, zo meldde de zegsvrouw.
Toch is het opvallend dat een partij die zich zo nadrukkelijk met het milieu bemoeit, reclame aan het maken is die uit de lucht te zien is; toch een van de meest vervuilende vormen van vervoer……

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *