Reclame op je dak

Reclame op daken zie je natuurlijk alleen als in een vliegtuig zit… Toch kan het voor bedrijven een interessant visitekaartje vormen. In dit geval een visitekaartje van 500m2 voor het bedrijf ProDelta ((her)ontwikkelt grootschalige duurzame vastgoedprojecten op de markt voor logistiek en industrieel vastgoed).
Op de rand van de Eerste Maasvlakte heeft ProDelta Real Estate een visitekaartje afgegeven met haar logo in een full colour dakbedekking. De dakbedekking met logo is ontwikkeld en geplaatst door Brand New Visuals. “Door alle interesse in de aanleg van de Tweede Maasvlakte zijn wij van mening dat het plaatsen van deze uiting ons stevig op de kaart zal zetten’ zo vult Peter Gorter, Adjunct Directeur Vastgoed van ProDelta, aan. “Het pand ligt precies op de aanvliegroute van Rotterdam Airport. Er zijn nu al veel mensen die vanuit de lucht een kijkje nemen bij het aanleggen van de Tweede Maasvlakte. Logisch want we hebben het hier over een groots landwinningsproject die historie schrijft”.
Google Maps
“Voorts denken wij dat Internetgigant Google binnenkort de Maasvlakte wel in kaart zal gaan brengen. Wij hebben onze aanduiding dan al zichtbaar. Het publiek die via Google Maps inzoomt op de Maasvlakte zal ons direct zien” aldus Gorter. “Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat. Met name over de kwaliteit van het geleverde product en het enthousiasme die de mensen van Brand New Visuals uitstralen”.
Techniek
Het plaatsen van het logo op het pand van ProDelta heeft nogal wat voeten in aarde gehad. Over de, in de nieuwbouw fase aangebrachte, E.P.D.M. dakbedekking plaatste Brand New Visuals namelijk haar infrarood reflecterende PVC dakbedekking. “Je moet om garantietechnische redenen grondig onderzoeken welke lijm geen aantasting zal doen op deze E.P.D.M. De full colour dakbedekking hebben wij met een speciale cachering volledig verlijmd over de bestaande dakbedekking. De bevestiging van 2 verschillende soorten dakbedekking wijkt af van het regulier plaatsen van dakbedekking. Theoretisch is het mogelijk maar je wilt ook in de praktijk zeker zijn dat de nieuwe constructie waterdicht en windvast is. Vooral als het om deze omvang gaat” aldus directeur Astrid Lijbers van Brand New Visuals.
Mooie bijkomstigheid voor ProDelta is dat de combinatie van E.P.D.M. en de infrarood reflecterende PVC dakbedekking plaatselijk het binnenklimaat nog eens positief wordt beïnvloedt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *