Nieuw megaformaat: skytruck

De afgelopen weken viel ons oog op een nieuw reclameobject (12 meter breed en 15 meter hoog) dat langs snelwegen en in grote steden te zien was: de skytruck. Dit nieuwe reclameformaat is een product van vrachtwagenreclame.nl en vormt zeker een interessant nieuw medium.
image
Een dergelijk groot formaat zal niet door iedereen gewaardeerd worden, daarom vermoeden wij dat het object ook steeds verplaatst zal worden. Op de website van vrachtwagenreclame.nl wordt het volgende over dit nieuwe product vermeld:
“De Skytruck is een onderdeel van Vrachtwagenreclame.nl en biedt unieke mogelijkheden om uw product onder de aandacht te brengen. Door zijn omvang (12 meter breed en 15 meter hoog) zijn er letterlijk “no limits” meer aan buitenreclame. De Skytruck is inzetbaar op toplocaties langs de Nederlandse snelwegen, op evenementen en voor promotionele acties.
Wanneer u kiest voor de inzet langs de snelwegen kan de SkyTruck in één week bijvoorbeeld 7 toplocaties aandoen. Op evenementen en voor promotie kan de SkyTruck worden gecombineerd met de inzet van promoteams.”
——————————–
Langs de snelweg A2 iets voorbij Roermond troffen we onderstaande uiting aan:
image

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *