Nieuw Medium: Het REGIOBOARD

Het REGIOBOARD is een nieuw reclamemedium dat Brouwer & Partners in Nederland introduceert. De eerste borden zijn geplaatst in Spijkenisse.
image
Brouwer & Partners heeft de intentie om de REGIOBOARDS te plaatsen bij invalswegen. De digitale informatie wordt gecombineerd met een affiche dat de omvang van 238 cm x 175 cm. Dit is een lineaire verkleining (71%) van het standaard billboard formaat, zodat zonder veel moeite bestaande billboard uitingen gebruikt kunnen worden.
De objecten zijn van binnenuit verlicht en zullen in veel gevallen ook roterend geleverd worden.
Extra attentiewaarde wordt gegenereerd doordat het REGIOBOARD ook is uitgevoerd met een grafisch LED systeem boven het reclamegedeelte waar gemeenten hun informatie op plaatsen. Dit digitale gedeelte is voorzien van de nieuwste GSM-mogelijkheden zodat de gemeente-medewerker de tekst – en zelfs pictogrammen- vanaf het gemeentehuis (of waar dan ook) direct kan wijzigen. Zo kunnen gemeenten het LED gedeelte van het REGIOBOARDS gebruiken om de burgers te informeren bij de invalswegen over op handen zijnde evenementen, theatervoorstellingen, exposities en VVV-tips. Maar ook in geval van calamiteiten kan men hiermee direct het inkomende verkeer informeren!
Het concept van het REGIOBOARD is door Brouwer & Partners bedacht en door Outdoor Furniture Nederland doorontwikkeld tot eindproduct.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *