Mooie spectacular voor Magnum Gold

,

Onder het motto ‘Looking for Gold?!’ hebben Unilever en JCDecaux Innovate zeven Abri’s en Mupi’s® op toplocaties in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam voorzien van gouden kluisdeuren. Nieuwsgierige reizigers en voorbijgangers kunnen deze opendraaien en zodoende de nieuwste Magnum Gold onthullen (maar achter de kluisdeur zit jammer genoeg toch niet het gehoopte ijsje…). Toch wel een erg mooie en opvallende actie.
Hiermee wakkeren Unilever en JCDecaux de goudkoorts die is ontstaan na de introductie van de Magnum Gold verder aan. De in goud uitgevoerde Spectaculars zijn zeer opvallende elementen in het straatbeeld en de zware kluisdeuren hebben al vanaf de eerste dag een aanzuigende werking op reizigers en voorbijgangers. Het nieuwsgierig gemaakte publiek opent massaal de kluis en maakt zodoende intensief contact met deze buitenreclame-uiting.
De tot kluizen omgetoverde Abri’s en Mupi’s® staan op 7 toplocaties in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. De plaatsing op het Leidseplein, het Rembrandtplein, het Damrak (Amsterdam), Vredenburg, Stadhuisbrug (Utrecht), Coolsingel en Lijnbaan (Rotterdam) staan garant voor een massabereik. De Spectaculars zijn nog te zien tot en met donderdag 22 april.
Deze Spectacular is mogelijk gemaakt door Unilever, JCDecaux Innovate, reclamebureau Art of Branding en de mediabureaus Mindshare en Kinetic.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *