LED schermen ‘in de provincie’

Wie denkt dat grote LED schermen vooralsnog voorbehouden zijn aan de grote steden (denk aan het scherm in Amsterdam op het Rembrandtplein) of op zeer drukke locaties (de LED schermen van www.ledvertising.nl in winkelcentra) heeft het mis. Op het kantoor van de Rabobank in Helmond is een behoorlijk groot LED scherm geplaatst dat gebruikt wordt voor reclame voor Rabo producten, maar ook openstaat voor commerciele advertenties (zoals hieronder te zien is de reclame voor een concert van Guus Meeuwis).
image
De Rabobank in Helmond heeft al 2 jaar de beschikking over een grote LedWall aan de zijmuur en REACT new media bv verzorgt en beheert al enkele jaren de content creatie. Zie meer informatie op de website www.raboledwall.nl
De Raboledwall is een groot TV scherm, het formaat wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald, dat tegen de buitenwand van de Rabobank wordt geplaatst. Het scherm wordt voorzien van nieuwe en actuele content. Dit kan geautomatiseerde informatie zijn zoals een klok, AEX of het weerbericht, sms-opties, commercials maar uiteraard ook alle informatie van de Rabobank zelf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *