Kunstroute in abri’s en Mupi’s op Museumplein in Amsterdam

JCDecaux organiseert gezamenlijk met Ron Lebbink, Herman Morssink en Almar Seinen (stichting Hero), onder de naam ARTDecaux voor de tweede keer een kunstroute op het Museumplein in Amsterdam. Op donderdag 15 maart worden de kunstwerken officieel onthuld. Het thema van de kunstroute is ditmaal: PLATTEGRONDEN.

Speciaal voor deze route hebben 10 bekende grafische vormgevers affiches ontworpen van zichtbare of onzichtbare stadslagen. Deze worden tot 11 april geëxposeerd in de abri’s en Mupi’s® van JCDecaux rondom dit Amsterdamse plein der kunsten.
De grafische vormgevers die aan de kunstroute hebben meegewerkt zijn: Anthon Beeke, Ronald Hooft, Designpolitie, Gerald van der Kaap, Micha Klein, KesselsKramer, René Knip, Gabriël Kousbroek, Ronald Timmermans en Gillian Schrofer. Gezamenlijk vormen de objecten een kunstroute met een wisselend thema. Meer informatie over de kunstroute is vanaf donderdag 15 maart te vinden op www.artdecaux.nl
ARTDecaux is een initiatief van Stichting Hero en JCDecaux, die op deze laagdrempelige manier mensen met kunst in aanraking willen laten komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *