JCDecaux wint aanbesteding Mupi’s® in Vlaardingen

,

JCDecaux heeft de concessie voor Mupi’s® in de gemeente Vlaardingen gewonnen. De aanbesteding richtte zich op de exploitatie van 13 Mupi’s® langs drukbezochte wegen in de regio. De gemeente Vlaardingen heeft de buitenreclame-exploitant het nieuwe contract gegund voor het plaatsen van de objecten. Met deze uitbreiding van haar Randstedelijke netwerken versterkt JCDecaux haar marktleiderspositie in Nederland.
De Mupi’s® met reclamevakken op Abriformaat, worden geplaatst op locaties waar dagelijks een grote groep forenzen langskomt, op weg naar Rotterdam en het Groene Hart. Het contract met de gemeente Vlaardingen gaat in op 1 januari 2013.
JCDecaux heeft de afgelopen jaren haar productaanbod in Zuid-Holland verder uitgebreid. Naast Mupi’s® in de gemeente Vlaardingen, beheert de buitenreclame-exploitant momenteel ook Abri’s en Mupi’s® in de gemeentes Leiden, Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Wassenaar, Gouda, Schiedam en Rotterdam. In het merendeel van deze gemeentes verzorgt JCDecaux ook de exploitatie van Billboards.
JCDecaux exploiteert in Nederland meer dan 15.000 Abri- en Mupi®-vakken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *