Interactieve Samsung G800 Abri

image
In week 49 lanceerde Samsung ’s werelds eerste GSM toestel met volwaardig 5 megapixel camera met 3 keer optische zoom, UMTS en HSDPA ondersteuning. De lancering van deze Samsung G800 werd ondersteund door een nationale Abribuscampagne. Met de G800 is in no time overal en altijd een prachtfoto te maken en dat is ook wat de spectacular van JCDecaux laat zien.

Vanaf 12 december is op drie locaties in Nederland, Amsterdam – Leidseplein, Rembrandtplein en Utrecht – Potterstraat, een interactieve Samsung G800 Abri te zien. Voor deze spectacular is de Abri voorzien van een, door voorbijgangers te bedienen, interactieve webcam en LCD scherm. Het glas van de Abri is voorzien van een full color print met daarop de uiting voor deze spectacular. Op de grond is een full color sticker aangebracht die de staanplaats voor de foto aangeeft. De voorbijgangers kunnen in de Abri poseren en zelf voor fotograaf spelen. Na het maken van de foto wordt deze weergegeven op het ingebouwde 19 inch LCD scherm en via een ingebouwde computer en UMTS breedband internetverbinding doorgestuurd naar een FTP server. Alle foto’s zijn te vinden op de Samsung website waarna bezoekers kunnen stemmen op de leukste foto. De winnaar wint Samsungs nieuwste toestel, de G800.
De spectacular is uitgevoerd door JCDecaux Innovate, naar een idee van Mindshare, in samenwerking met Quince en Arc Amsterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *