IKWILVANMIJNAUTOAF.NL

Grote reclamedoeken langs snelwegen waren een aantal jaar geleden erg populair, maar leken uit het snelwegbeeld verdwenen te zijn. Toch niet. Clear Channel Hillenaar exploiteert eenmalig haar “grootste Reclamemast A20 Rotterdam XXL”. De eerste en enige adverteerder Dealerdirect zet deze locatie in om haar website ikwilvanmijnautoaf.nl onder de aandacht te brengen van miljoenen automobilisten die wekelijks passeren.
Door een samenwerking tussen Clear Channel Hillenaar, Dealerdirect en Willmedia is deze grote reclame-uiting tot stand gekomen. De lengte van het doek bedraagt 70 meter. De hoogte van 6 meter maakt dat het totale oppervlak op 280m2 komt, wat zorgt voor optimale zichtbaarheid. De ligging van de Reclamemast op één van de drukste verkeerspunten van Nederland, nabij het centrum van Rotterdam en The Hague Airport, zorgt voor een enorm bereik. De huidige verkeersstroom van de A20 ligt op 3.684.026 passanten per twee weken (bron: Rijkswaterstaat).
“Out-of-home is voor ons erg belangrijk. Helemaal als we op zo’n relevante plek langs de snelweg met deze vierkante meters onze merknaam verder kunnen gaan laden. Het bereik op deze plek is enorm en zo weten automobilisten de weg naar onze website nog makkelijker te vinden.”, aldus Dealerdirect-directeur Niels Oude Luttikhuis.
Het platform ikwilvanmijnautoaf.nl biedt autobezitters een manier om snel, veilig en gratis hun auto te verkopen. De auto verkoop service is in 2006 opgericht in Nederland en inmiddels internationaal actief en succesvol.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *