Hunkemöller zorgt voor Beach Glamour op het Damrak

,

Onder de grond wordt geboord, maar daarboven is het zomer! Hunkemöller luidt de zomer in door haar zomercollectie te presenteren in een heuse beachclub op het Damrak. Een dubbele Abri van JCDecaux is uitgerust met twee comfortable loungebanken en heeft met behulp van sfeervolle whitewash panelen van een echte beachlook gekregen. Hiermee zorgen Hunkemöller en JCDecaux zorgen voor een even trendy als zomerse sfeer op deze hotspot.
JCDecaux Innovate heeft de Hunkemöller beachclub voorzien van een 19” lcd-scherm, waarop de Beach Glamour-collectie wordt getoond. De hele Abri is voorzien van houten panelen in de typische stijl van een beachclub. Ook is de hele halte bestickerd, zodat Hunkemöller 20 m2 reclameruimte tot haar beschikking heeft op toplocatie de Dam.
De lingerieketen wil met de inrichting van de Hunkemöller Beachclub en de hieraan gekoppelde overige media-inzet haar nieuwe collectie groots presenteren. Ook wil zij de samenwerking met de trendy beachclub BLM9 te Bloemendaal benadrukken. Dat deze zomer het strand daadwerkelijk van Hunkemöller en BLM9 is bleek afgelopen woensdag. Op deze dag deelde Hunkemöller namelijk 1000 gratis kaarten uit voor feesten van de hippe beachclub. “Want wat is er mooier dan lekker op het strand liggen om bij te kleuren in de nieuwe badcollectie van Hunkemöller, gevolgd door een heerlijke cocktail, etentje of feestje bij BLM9 te Bloemendaal”, aldus Laura Breuk namens Hunkemöller.
hunkemoller2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *