Het wordt een mooie zomer!

Want weer een nieuw reclamenetwerk! Beach Media Network heeft een oud plan weer nieuw leven gegeven: reclame op de Nederlandse stranden. Niet zomaar reclamepalen, maar er wordt echt toegevoegde waarde geleverd, namelijk volledig legionalla-vrij douchen en water drinken.
image
Naast een nieuwe outdoor advertentiemogelijkheid is het Beachpoint ook een legionellavrije stranddouche en een oriëntatiepunt (door middel van een dierenfiguur bovenop iedere paal). Gemeenten leggen de leidingen aan naar de palen, Beach Media Network zorgt voor plaatsing van de palen en het legionella filter. Hierdoor niet alleen veilig douchen, maar ook drinkwater wordt geleverd.
Dit jaar zijn de Beachpoints te vinden op de grootste stranden van Walcheren (Zeeland). Met omstreeks vier miljoen overnachtingen per jaar horen de Zeeuwse stranden bij de grootste trekpleisters van Nederland. Van deze gasten bezoekt 85% het strand. Beach Media Networks heeft vanzelfsprekend plannen om hun netwerk uit te gaan breiden naar meer gemeenten.
Het is mogelijk om aan de strandzijde of aan de duin- en boulevardzijde te adverteren. Het advertentieformaat is A0. Voor een startend bedrijf is het ook redelijk dat de campagnes geheel online te plannen plannen zijn via het eigen mediaplanningsysteem op www.beachmedianetwork.com
Op de Recreatievakbeurs 2005-2006 heeft Beach Media Network de tweede prijs weten te behalen in de categorie noviteiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *