Grote mast bij Leiderdorp

Hoewel er elke maand vijf miljoen passanten zijn, werd deze locatie recent pas echt bekend door de vondst van wat dode criminelen. En deze locatie zullen we nu nog beter gaan herkennen doordat Hillenaar een grote reclamemast op vrijwel dezelfde plek heeft geplaatst.

Het aantal megaobjecten van de reclame-exploitant komt hiermee op 13, met in totaal 28 vakken. Deze objecten zijn allen op toplocaties in de Randstad gesitueerd.
Reclamemast Leiderdorp is geplaatst langs de A4, ter hoogte van de afslag Leiderdorp. De A4 is een van de belangrijkste snelwegen in Nederland door de verbinding van het westen en noorden van de Randstad. De nieuwe reclamemast staat pal langs deze drukke vierbaans snelweg, waardoor de contactkans met de reclameboodschappen optimaal is. Per maand passeren ruim vijf miljoen weggebruikers de nieuwste mast van Hillenaar.
De Mast heeft twee verlichte vakken van 12 x 9 óf 13 x 7 meter. Maar liefst zeven andere Hillenaar masten hebben dit formaat waardoor de reclame-uiting op meerdere locaties uitgehangen kan worden. Dit geeft de adverteerder meer campagnemogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *