Grootste bedrukte steigerdoek van West-Europa

Groter en groter. Dat geldt voor steigerdoeken, maar in Amsterdam is op dit moment wel een heel bijzondere uiting te zien.
KROONENBERG GROEP heeft in samenwerking met blowUP media Benelux B.V. en met medewerking van Gemeente Amsterdam en het Rijksmuseum het grootste bedrukte steigerdoek van West-Europa gerealiseerd. Het steigerdoek beslaat meer dan 10.000 m², waarmee The Bank, het voormalige ABN AMRO gebouw op het Rembrandtplein, vrijwel geheel in steigerdoek is gehuld.
Het doek is onder andere een exacte kopie van de façade van het pand, een Italian frame genoemd, en daarmee een van de eerste in Amsterdam en in elk geval de grootste. De Gemeente heeft haar medewerking aan dit project verleend omdat zij deze wijze van steigerdoekreclame in de Amsterdamse binnenstad wil bevorderen.

Op dit opzienbarende doek is ruimte voor advertenties van enorm posterformaat van 340 m², zowel direct aan het Rembrandtplein als op de Herengracht aan de zijde van de Utrechtsestraat. Rondom Koninginnedag was de primeur van de steigerdoeklocatie aan het Rembrandtplein voor Radio 538. Adverteerders Canon, Lipton en Nokia volgden daarna.
Op het Italian frame van The Bank, waar 40.000 m² wordt herontwikkeld tot hoogwaardige kantoor- en retailfaciliteiten met parkeergarage, staan naast projectinformatie en artist impressions van de binnenzijde van The Bank diverse details van schilderijen uit het Rijksmuseum afgebeeld.
BlowUP media is (internationaal) marktleider op het gebied van renovatiesponsoring oftewel steigerdoekreclame en maakt deel uit van de Stroër Group, de nummer 5 aanbieder van Out-of-Home media ter wereld.
KROONENBERG GROEP is eigenaar van The Bank en richt zich op vastgoedbeleggingen en projectontwikkeling. Op de zakelijke vastgoedmarkt in Nederland en in de Verenigde Staten biedt KROONENBERG GROEP zijn commercieel vastgoed aan voor de verhuur. Op de particuliere markt in Nederland is KROONENBERG GROEP actief met de ontwikkeling en verkoop van woningen in het topsegment.
Meer informatie over het project kunt u vinden op www.thebankamsterdam.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *