Formule 1 langs de snelweg A4

,

De komende weken is een immens grote Formule 1 auto zichtbaar op de Reclamemast Schiphol van Clear Channel Hillenaar langs de snelweg A4. Sport1 wil hiermee bekend maken dat de uitzendrechten van de Formule 1 de aankomende drie jaar in handen zijn van Sport1.
Er is voor mast Schiphol gekozen, omdat deze mast zich naast de drukke snelweg A4 bevindt en zich uitstekend leent voor deze ludieke spectacular. Ook de bekende ‘vis’ is voor deze gelegenheid omgetoverd tot finishvlag. Of de automobilisten ook sneller gaan rijden valt te betwijfelen, de trajectcontrole zal zijn werk wel doen 🙁
Naast de inzet van deze spectacular is de campagne ook zichtbaar op de Billboards van Clear Channel Hillenaar. Aanvullend worden voor deze campagne ook diverse andere media ingezet zoals radio, televisie, online en print. Tevens is op 2 maart de Sport1 Formule 1 Launch Party georganiseerd, waarbij publiek en pers uitgenodigd waren om kennis te maken met Formule 1 op Sport1.
Samenwerking Sport1 & Formule 1
Sport1 heeft de Formule 1 rechten gekocht en verzorgt de aankomende drie jaar de uitzending van Formule 1 op een nieuwe en verbeterde manier. De Formule 1 kijker wordt een nieuwe ervaring geboden waarbij hij of zij vanuit meerdere cameraposities de race kan volgen. Daarnaast worden alle uitzendingen in HD aangeboden, wordt er gebruik gemaakt van co-commentaar en wordt het verslag van de race op locatie verzorgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *