Fietsend adverteren

,

Geef het een paar wielen en het is een potentieel reclameobject 🙂
Bussen, vrachtwagen, trams, aanhangswagens, auto’s, scooters en natuurlijk ook fietsen. Het Eindhovense bedrijf Inforide is een organisatie die als doelstelling heeft om fietsreclamecampagnes op maat uit te voeren. Het bedrijf heeft twee producten, de Inforider 120 X 120 en de Bannerbike.
De Inforider 120 X 120 is een reclamebord (met dat formaat) die wordt bestuurd door een ‘biker’ diede organisatie betrkt bij een maatschappelijk betrokken instantie.
De Bannerbike 100 X 70 is een samenwerking tussen Inforide Outstanding Streetwise reclamefietsen en Stickercompany. Het concept is voor ondernemers die zelf de uitvoering van hun reclame en communicatie willen verzorgen. Zij leveren de Bannerbike reclame aanhanger en de banners met de reclame uiting, en de adverteerder regelt de fiets en dat deze gefietst worden. Met deze methode bespaart de ondernemer geld door het fietsen onderdeel te maken van de dagelijkse werkzaamheden.
In de afgelopen 2 jaar is de Inforider 120 X 120 veel te zien geweest in het straatbeeld van Eindhoven en daar buiten. Ze hebben gewerkt voor ondermeer: de GGD BZO, Ministerie van Defensie, Randstad Uitzendbureau, Luba personele diensten, SNS Bank, Amon Grillroom, Zenzato Haarmode, Antwood Jazzfestival.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *