Euroboards in Ekkersrijt (Eindhoven)

Afgelopen week zijn door exploitant Brouwer & Partners de eerste euroboards (2m2 formaat) geplaatst op bedrijvenpark Ekkersrijt in Eindhoven. Er is hier gekozen voor de plaatsing van euroboards die uitgerust zijn met de LED reclamevitrine, waardoor in de avonduren een fraaie egale uitlichting geboden wordt en waardoor de nieuwste, duurzame, lichttechnieken gebruikt worden, iets wat natuurlijk zeer passend is in juist deze omgeving.

Op Ekkersrijt zijn tussen de 250 en 300 bedrijven gehuisvest, met meer dan 10.000 werknemers. Het bedrijvenpark ligt aan de kruising van belangrijke Noord/Zuid en Oost/West verbindingen aan de noordkant van Eindhoven en dient als een voorbeeld van een hoogwaardig Bedrijvenpark, dat met z’n tijd meegaat.
Daarnaast is op het bedrijvenpark ook het Meubelplein Ekkersrijt gevestigd met meubelzaken als Sanders meubelstad, Montèl, Trendhopper, Carpet Right en Ikea Eindhoven.
Directeur Alex Ermers van Brouwer & Partners meldt: “In Eindhoven hadden we al 28 locaties bij winkelgebieden / voetgangersgebieden waar we reclamevitrines hadden, het is mooi dat we het aantal locaties nu tot 40 uit kunnen breiden.”
euroboardhaiti550

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *