Een abri als poptempel op Leidseplein

,

JCDecaux biedt Tommy Hilfiger een fraai (pop)podium in op het Leidseplein (Amsterdam). De 12 meter lange abri aldaar staat gedurende twee weken geheel in het teken van Hilfiger Denim Live, dat op 17 maart gehouden wordt in poptempel Paradiso. De abri is volledig omgebouwd: met tot gitaarversterkers omgebouwde zitplaatsen, aangepaste verlichting, spotlights en belettering op het dak en een ingebouwd LCD-scherm.
Deze muzikale Spectacular is ontworpen door Tommy Hilfiger en uitgevoerd door JCDecaux Innovate. Aan het dak van de abri is een koof bevestigd, waar op de woorden Hilfiger Denim Live at Paradiso zijn geplaatst. LED lampen laten de letters oplichten en zorgen voor een sfeervolle rode gloed. De verlichting van de abri is überhaupt flink gemodificeerd. De in matzwart uitgevoerde posters en bestickering worden voorzien van rode, witte en blauwe sfeeraccenten. Dit wordt versterkt door het gebruik van rookmachines. Op het dak zijn schijnwerpers gemonteerd.
De posterkast is uitgerust met speakers en een LCD-scherm, waarop een korte film over Hilfiger Denim Live en de deelnemende artiesten wordt vertoond. De zittingen zijn eveneens omgebouwd en zien eruit als gitaarversterkers. Verder is de halte volledig bestickerd met livebeelden en aankondigingsposters, waardoor Tommy Hilfiger elke vierkante centimeter reclameruimte op deze hotspot ten volle benut.
Hilfiger Denim Live
Hilfiger Denim Live wordt gehouden op 17 maart in Paradiso. Het jaarlijkse concert markeert de lancering van de nieuwe Hilfiger Denim campagne rond de voorjaarscollectie. Met de campagne Kids of America laat Tommy Hilfiger Nederland kennismaken met nieuwe multimediatalenten als artiesten, bloggers, promotors, producers en DJ’s. Hiervan van treden Holy Ghost, Sky Ferreira, Tommie Sunshine, en Lissy Trullie op tijdens Hilfiger Denim Live. De Jeugd van Tegenwoordig verzorgt eveneens een optreden.
Muziek en Tommy Hilfiger
Muziek ligt aan de basis van het merk Tommy Hilfiger. Zelf zei de legendarische ontwerper ooit: “Zonder rock ’n roll was ik nooit ontwerper geworden.” Tommy Hilfiger laat weten erg enthousiast te zijn over het event: “Ik vind het geweldig om Hilfiger Denim Live en de Kids of America naar Amsterdam te brengen – de stad waar het allemaal begon in april 2009,” aldus Tommy Hilfiger. “Tijdens het evenement zullen enkele Kids of America een optreden geven die de eclectische, creatieve en individuele stijl van het merk Hilfiger Denim benadrukt.”
Deze Spectacular is mogelijk gemaakt door Tommy Hilfiger, JCDecaux Innovate en mediabureau Posterscope.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *