City FM-abriposters gestolen

imagePosters van de nieuwe abri campagne van City FM en Rebecca FM zijn populair. Onder meer in Utrecht verdwenen enkele posters uit de abri’s. De nieuwe campagne ‘Wij zetten jouw rockhelden op een voetstuk’ van City FM en Rebecca FM lijkt aan te slaan. Om schade aan het abri-meubilair te voorkomen heeft verkoopmaatschappij CRN alle fans toegezegd dat zij gratis een poster ontvangen, maar fans in onder meer Utrecht konden niet wachten. Daar verdwenen enkele posters uit de abri’s.

De nieuwe campagne ‘Wij zetten jouw rockhelden op een voetstuk’ van City FM en Rebecca FM lijkt aan te slaan. Om schade aan het abri-meubilair te voorkomen heeft verkoopmaatschappij CRN alle fans toegezegd dat zij gratis een poster ontvangen, maar fans in onder meer Utrecht konden niet wachten. Daar verdwenen enkele posters uit de abri’s.
De campagne ‘Wij zetten jouw rockhelden op een voetstuk’, met de rocklegendes David Bowie, Freddy Mercury en Gene Simmons van Kiss wordt gecommuniceerd via abri’s en dag- en weekbladen in de uitzendgebieden van City FM en Rebecca FM. De campagne werd gemaakt door Leo Burnett.
(Bron: Adformatie Online, 5 september 2005)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *