Bontemast: een veelzijdige reclamemast bij Breda

,

In de afgelopen twee jaar hebben wij regelmatig bericht over nieuwe reclamemasten. Veel daarvan worden geplaatst in de Randstad, maar ook elders in het land groeit dit segment. Naast afslag 15, Breda centrum, van de A27 is de Bontemast geplaatst. Een 40 meter hoge reclamemast met zowel boarding als twee 60m2 LED schermen.

De Bontemast heeft daarnaast samen met het bedrijf Living Projects de toepassing geïnstalleerd om de gehele mast middels LED verlichting mee te kunnen sturen met de reclame op het LED scherm.Een unieke locatie, met veel dynamiek, veel passanten en diverse mogelijkheden voor zowel statische als bewegende reclame; de Bontemast.

De Bontemast is een ‘kleurige verzameling van onderdelen’, vandaar de naam. Op het stalen onderstel zijn 54 ledlichtarmaturen aangebracht. Het licht op de staalconstructie past zich aan aan de kleuren die gebruikt worden in de advertenties op die schermen. Vandaar dat de mast dan weer rood, blauw, groen of wit is aangelicht. Volgens de eigenaar van de mast bedragen de maandelijkse energiekosten €350.

De Bontemast staat uit tussen 2.00 en 6.00 uur in de nacht.

De mast wordt geëxploiteerd door het bedrijf Bontemast.

899215317_399945546_01

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *