Abri’s Zaanstad naar Brouwer & Partners

,

Exploitant Brouwer & Partners is bezig met een sterke opmars. Na ‘s-Hertogenbosch kan deze exploitant een volgende 100.000+ stad aan haar pakket toevoegen. Vanaf 1 juli 2009 is het zover: de abri’s en de euroboards (2m2 vitrines) in de gemeente Zaanstad kunnen dan nog alleen nog exclusief via Brouwer & Partners geboekt worden.

Vanaf 1 juli zullen de abri’s van de huidige exploitant vervangen worden voor abri’s van o.a. het type Abora. Ook de europanelen van de huidige exploitant worden vanaf datzelfde moment vervangen door de euroboards van Brouwer & Partners. Het contract was in handen van CBS Outdoor.
Al begin 2008 heeft de gemeente Zaanstad de 3 grootste abri exploitanten in Nederland gevraagd een aanbieding te doen. Brouwer & Partners kwam hier als winnaar uit de bus en heeft hiertoe een exclusieve meerjaren overeenkomst gesloten die per 1 juli 2009 ingaat.
In de gemeenten zullen zo’n 200 abri’s geplaatst worden en nog eens 20 euroboards.
Zaanstad is met haar 144.000 inwoners* de 15e gemeente van Nederland. In de provincie Noord-Holland is het de derde grootste gemeente (na Amsterdam en Haarlem). Van de 144.000 inwoners zijn er ruim 121.000* in de leeftijd 13+. De gemeente bestaat uit diverse kernen, waarvan Zaandam de grootste is. In deze stad zijn ook bedrijven gevestigd waaronder Ahold en Koninklijke Verkade.
“Zo net boven de rook van Amsterdam is deze gemeente dan ook een prachtige nieuwe aanwinst voor de abri propositie van Brouwer & Partners. In Noord Holland konden we nog wel extra dekking en spreiding gebruiken om onze totaalpropositie – groot bereik met de meest nationale spreiding – nog verder uit te bouwen. Met Zaanstad, de derde gemeente van Noord Holland qua inwoneraantal, hebben we hierin een grote stap gezet” aldus directeur Alex Ermers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *